Raya Gift Pack

Tahun ini, kami tawarkan Raya Gift Pack memandangkan tahun lepas orang bertanya, tahun sebelum itu orang bertanya juga, maka tahun ini  boleh dapatkan Gift Pack ini.

Ada jual di Parkson tapi terhad. Satu set mengandungi 2 jenis biskut raya. Harga Rm27.90.

Gift Pack ini mengandungi 2 jenis biskut. Setiap bekas mengandungi 10 ke 12 keping biskut mengikut jenis biskut.

Didatangkan dengan kotak emas yang cantik dan sticker Selamat Hari Raya. Sesuai untuk diberikan kepada staff anda, kawan kawan dan saudara mara sebagai buah tangan di bulan Ramadhan dan Syawal ini.

Mahu menempah untuk hadiah biskut raya staff anda? Hubungi kami untuk pertanyaan dan tempahan.

p.s: untuk tempahan, perlu maklumkan awal supaya barangan seperti kotak dan bekas dapat disediakan mengikut order anda.

Sarah 0136249928

Advertisements

Biskut Raya @ PARKSON

Alhamdulillah , sudah siap set up di 10 outlet Parkson. Outlet yang ke 11, minggu depan baru set up.

Ok kawan kawan, boleh dapatkan biskut raya Zaisara di sini. Kami berada di PARKSON (Home Department)

-Pavilion Kuala Lumpur 
-Subang Parade, Subang Jaya
-Sunway Pyramid, Subang Jaya
-NU SENTRAL, Kuala Lumpur
– My Town IKEA Cheras
-Festival City, Setapak KL
– IOI City Mall Putrajaya
– Alamanda Putrajaya
– Evo Mall Bangi
– Paradigm Mall Johor Bahru
– Mahkota Parade, Melaka (17 May ke atas)

Untuk pasaran Parkson, kami tawarkan 12 jenis biskut raya untuk anda.

1.Seroja Chocolate*signature
2.Almond Cup *top sale
3.Chocolate Cup *top sale
4.Green Pea *new
5.Cashew Chocolate *top sale
6.Semperit Butter *new
7.Chocolate Rice * new
8. Cranberry Oat *top sale
9. Double Chocolate Cereal
10. Chocolate Chip Cereal
11. Tat Nenas *top sale
12. Makmur Hazel * new& favourite

Tahun ini tiada Makmur Badam di Parkson. Makmur Badam boleh dibeli secara terus dengan kami. (perlu order dulu)

Datang Parkson ya. Beli biskut kami.
Glamor biskut raya awak dibeli di Parkson 😎

pavilion

Agen Biskut Raya Anda

Hai semua, berikut senarai agen biskut raya Zaisara .

hubungi mereka untuk tempahan dan belian.

tarikh akhir tempahan ialah pada 17 May 2019.

untuk penghantaran, ada caj penghantaran mengikut kawasan.

Wangsa Maju dan sekitar – Siti Hajar – 0192230866

Kuala Lumpur – ayoi- 0172384468 

Ampang – ayoi- 0172384468 

Cheras –ayoi- 0172384468 

Shah Alam (SUK dan sekitar) – ayoi- 0172384468 

Putrajaya- ayoi- 0172384468

Seremban-ayoi- 0172384468 

Senawang-ayoi- 0172384468 

Kuala Pilah –ayoi- 0172384468

Ipoh, Taiping , Sg Petani-   fikri – 0123237649

Pulau Pinang, USM –    fikri – 0123237649

WhatsApp Image 2019-01-30 at 11.14.00 PM

BISKUT RAYA 2019 RM 20.00

Tahun 2019 ini, kami di Zaisara masih menjual biskut raya bermula harga RM 20.

Jadi, sekiranya bajet anda RM 100, anda sudah memperoleh 5 bekas biskut yang berharga RM20 sebekas. Berbaloi kan.

Biskut keluaran Zaisara mempunyai rasa yang puas untuk dinikmati, memenuhi citarasa anda yang gemarkan sesuatu premium dalam biskut tradisi dan kami berharap agar biskut keluaran Zaisara dapat menggembirakan anda bukan sahaja dari segi harga malah dari segi rasa dan kepuasan.

Jemput baca katalog kami ini. Harga dan kuantiti mengikut jenis biskut juga dipaparkan pada katalog di bawah. Biskut Raya 2019/ Kuih Raya 2019

WhatsApp Image 2019-01-30 at 11.14.00 PM

Untuk mendapatkan biskut Raya kami, boleh hubungi kami di talian 0136249928 atau 0193431063 untuk tempahan.

 

Perjalanan memperoleh sijil HALAL

Assalamualaikum dan salam sejahtera ,

Post pertama untuk tahun 2019 dan terlewat kerana sudah masuk bulan Mac . Tapi, masih lagi tahun 2019. hee

Tahun ini, kami kena perbaharui sijil Halal kami. Tarikh tamat bulan 7 nanti tetapi perlu buat permohonan awal. Sekurang -kurangnya 3 bulan ke 6 bulan sebelum tarikh mati sijil.

Pada masa sama , kami hendak memohon Halal untu beberapa produk yang belum perolehi persijilan halal nya. Tak banyak produk nya, adalah dalam 20 jenis produk. (phew!)

Cara memohon sijil halal ini bunyi mudah . Ya dari segi Teori. Bila kita dah mula membuatnya , duduk di depan komputer, masukkan maklumat, kemaskini maklumat, cari sijil berkaitan, menyusun atur fail dan segala yang berkait, terasa nak ambil cuti panjang. Namun, itu hanya kiasan. Lebih lebih lagi, untuk industri mikro macam kami, kami lah pengurus, kami operator pengeluaran, kami tim pemasaran dan paling penting kami juga esekutif Halal , cuti panjang itu hanyalah kiasan untuk memberitahu betapa pening dan sesak untuk membuat permohonan Halal ini.

Tetapi, setiap kepayahan pasti ada kesenangan selepas itu. Rezeki Zaisara tahun ini, kami terpilih untuk menyertai Fast Track HALAL di bawah Unit Perancangan Ekonomi Negeri Selangor ( UPENS) . Memang Fast lah , dalam masa 5 hari lepas pemilihan, dipanggil untuk hadir ke Bengkel dan terus submit permohonan secara atas talian. Dalam masa 5 hari selepas submit permohonan atas talian, dokumen perlu disiapkan segera dan dihantar terus kepada JAIS.

Dalam terkejar – kejar mengemaskini Fail HALAL, kami belajar sesuatu. Permohonan yang dulu nya kurang bersusun, selepas mengikuti bengkel Halal bawah UPENS dan HALAL ACADEMY ini, fail halal lebih tersusun dan seperti ada rasa yang mendalam dalam memastikan produk memenuhi keperluan persijilan Halal ini. Rasa bertanggungjawab sebagai insudtri untuk memberikan produk yang terbaik dan halal kepada para pelanggan membuak buak.

Terima kasih kepada UPENS dan HALAL ACADEMY atas peluang ini. Moga urusan permohonan kali ini berjalan lancar. Mohon doakan kami kesejahteraan, kemudahan , kelancaran dan kesihatan yang baik dalam menghasilkan produk biskut yang berkualiti, sedap dan halal untuk anda. Kami doakan yang terbaik untuk anda semua. Terima kasih,

BISKUT RAYA 2019 : BISKUT CHOCOLATE RICE

Salam semua,

Biskut Chocolate Rice kini muncul kembali. Sebelum ini, kami telah menghentikan pengeluarannya pada tahun 2012 bagi memberi laluan kepada biskut baru.

Memandangkan tahun 2019 ini suasananya lebih nostalgia, maka, kami bawakan semula Biskut Chocolate Rice dengan rasa yang lebih mantap.

chocolate rice

Biskut chocolate rice ini simple dan rancak dimakan. hihi. Insya Allah RM20 sebekas.

Follow kami ok untuk maklumat terkini.

FB : https://www.facebook.com/zaisaracookies

IG : https://www.instagram.com/zaisaracookies/

 

RM 1.00 = 4 PIECES COOKIES? YES!

We proudly present Button Size Cereal Cookies for those who are searching a premium small size cookies with an affordable price as their wedding doorgift.

button size cookies

Starting at RM1.00 per pack ( 4 pieces Button Size Cereal Cookies, no label /sticker, minimum 1000 pack)

We also sell in loose pack/ kilo, a cheaper option for those who are interested to do the DIY activity with family and friend

Please contact us for more details.

0193431063 / 0136249928

Biskut Dahlia Semperit (Butter)

Biskut Dahlia Semperit (Butter).

Kami hanya buat untuk tempahan sahaja. Tiada stok. Sila telefon kami untuk tempahan. Terima kasih.

Biskut Dahlia Semperit (Butter)

RM 20.00 sebekas (36 biji)

semperit dahlia

Green Pea Biscuit / Biskut Kacang Pea Hijau

Biskut Green Pea.

Hijau itu bukan pewarna ya. Hijau itu kacang pea. Ya, kacang pea bulat bulat kecil tu.

Biskut Green Pea.

green pea cookies